Diumenge 22 l'Ignasi Jové va decidir que un dels seus alumnes ja estava preparat per volar sol: en Jan Schatteman.

Aprofitem per felicitar tant a instructor com alumne per la primera fita assolida amb satisfacció en la seva, esperem, llarga carrera aeronautica......

Ja feia uns dies que corria la veu per Igualada que en Gino estava llest. Ningú no gosava dir res, pero tots estavem convençuts que no faltava gaire. El dissabte 21 de juny hi va haver el conjunt de condicions ideals. Una tarda placida i amb bona visibilitat, i evidentment, un parell de vols en doble comandament impecables!

Aprofitant “el pont de l’1 de maig”, 3 socis del Club de Vol a Vela Igualada-Òdena (Javier Avilés, J. Ignacio Ga. Colomo i Aleix Molins), juntament amb un company de la Fundació PAC (Enric Coll) vam decidir fer una visita a l’ “Aeroklub Jeleniogórski” on ens trobaríem amb Adam Kalis, que havia anat a visitar la seva mare.

Totes aquelles persones que desitgin sentir la sensació del vol lliure, que és allò més semblant al vol dels ocells i a la natura, ara poden fer-ho. El Vol de divulgació és un passeig aeri al costat d'un instructor. L'avió remolcador ens deixa a una alçada de 500 m. i després, a volar lliurament, en silenci.

1ª OPCIÓ: Vols d’Iniciació

Paquet de 10 vols d’iniciació.

2ª OPCIÓ: Curs de Pilot de Planejador

Curs complert per obtenir el titol i llicència de pilot de planejador.

1
2
3
4
5

Benvinguts al Club de Vol a Vela d'Igualada-Òdena

A través d'aquesta Web podreu conèixer una mica millor que és el vol a vela, qui som nosaltres i on estem ubicats.

Si voleu provar que és això del vol a vela (volar en un planejador, vol sense motor, vol lliure, etc...), només heu de venir un dissabte o diumenge a l’aeròdrom d’Igualada - Òdena (on està el nostre Club) i podreu fer un vol de "Bateig" o de divulgació en un dels biplaces que tenim.

També podreu informar-vos de com arribar a ser pilot de planejadors, com aconseguir  la Llicència de Pilot de Vol a Vela a la nostra Escola de Vol i de com es pot continuar volant, després, amb els planejadors del Club.

Si necessiteu més informació que us pugui interessar sobre els vols de divulgació, sobre el nostre Club, la forma d’arribar a l’aeròdrom o sobre els cursos de pilot de vol a vela, podeu contactar amb nosaltres. Cliqueu a "Contactar" del menú principal i us contestarem de seguida.

Esperem gaudiu d’aquesta Web i, perquè no, animeu-vos a fer un vol en planejador amb nosaltres !!!

 

Galeria: 
Compartir: