Fusion for Gliding / Gliding for Energy

Un cop més, com ja comença a ser tradició al nostre club, seguim amb la promoció del vol a vela entre els treballadors de "Fusion for Energy". 

Si fa unes setmanes varem començar amb els universitaris matriculats a l'assignatura "introduction to sailplanes"; el diumenge 26 de març de 2013, van començar els vols per treballadors de "Fusion for Energy", un projecte d'ambit europeu que es desenvolupa a Catalunya.

Pel nostre club passaran gent de varies nacionalitats i edats, que treballen conjuntament amb els nostres socis Giovanni Piazza i Luigi Semeraro. 

Durant tota la primavera anirem alternant vols amb universitaris i gent de "fusion", la qual cosa ens donarà molta activitat al nostre club i una bona dosi de dinamisme.

Esperem que com a resultat de tot això aconseguim divulgar el nostre esport i animar la gent a començar el curs de pilot i augmentar la familia volavelistica. O si més no que sigui una experiència satisfactoria tant per visitants com per la gent del nostre club que col.labora en aquests projectes. 

Compartir: